Manóváros bemutató

A Manóváros szombati bemutatójáról hoztam néhány képet. Bár még csak két műszaki példány érkezett meg, a többiek vonaton, a Pagony oldalán előrendelhető a könyv.

A Pagony Játékházból indultak a turnusok, de voltak, akik közvetlenül a Szent István Parkba jöttek. Ezt a könyvet ugyanis szabad téren lehetett csak bemutatni. Olyan játékokat találtunk ki – ismét – Jesztl Jóskával, amikhez botok, kavicsok, napfény és hasonlók kellenek. A játékszabályok mellé pedig csodás táblákat rajzolt nekünk Török Judit, aki szintén ott volt a bemutatón, aminek külön örültem.

A Manóváros, mint társasjátékos könyv működött. Pont az történt a bemutató játékok során, amiért készítettük őket: kimentünk egy parkba és olyasmikre kezdtünk figyelni, amikre alapvetően nem. Botokat és kavicsokat kerestünk, megnéztünk honnan süt a nap, terméseket vadásztunk. Szóval kicsit kapcsolatba kerültünk a természettel, játszottunk vele.

Minden játékot kipróbáltunk, még a gondolkodósabbakat is. Ismét jó volt látni, hogy életre kel, amit kitaláltunk. Remélem 2-3 hét és szólhatok, hogy megjöttek a könyvek. Mi legalábbis nagyon várjuk!

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük