Kölcsöntársas

Sziasztok! Csináltam egy Patreon oldalt, ahol mindenféle izgalmakkal várom a játszani szeretőket.

Most egy nagyobb dobozos játék árából egy évig tudjátok támogatni a munkámat – havonta 1200 forint, ami bármikor felfüggeszthető. És hogy mit kaptok ezért cserébe? Exkluzív tartalmakat. Fogok blogot vezetni a játéktervezésről, olyan infókkal, amik csak ott jelennek meg, illetve végig lehet követni a következő játékpedagógiai munkám elkészülését.

Talán már ez is lehet elég érdekes valakinek, de az igazán egyedi dolog az az, hogy a támogatók lehetőséget kapnak olyan társasjátékok kikölcsönzésére, amik nem jelentek még meg. Sőt! Nem is fognak megjelenni. 2023 végéig összesen 6 ilyen társast készítek el, 2 már el is érhető. Ezek a játékok más formában nem fognak megjelenni, nem kerülnek kereskedelmi forgalomba. Csak rajtam keresztül, egy támogatói közösségben lehet őket kipróbálni – és akár újra és újra kikölcsönözve sokszor és sokat játszani.

Elképesztően izgulok, nem tudom hova fut ki a dolog, de azért az segít, hogy amikor ezt írom, akkor az első kikölcsönzéseken és jó sok támogató üzeneten túl vagyok. Most már csak a meló van hátra.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük